Duhet të të puth patjetër! Mysafiri nuk përmbahet ia ngjet moderatores live në emision

Një situatë e pazakonshme është regjistruar në një emision italian. I ftuari gjatë bashkëbisedimit me moderatoren i thotë: “Unë duhet të të puth patjetër”, dhe ende po mbaruar mirë...

Një situatë e pazakonshme është regjistruar në një emision italian.

I ftuari gjatë bashkëbisedimit me moderatoren i thotë:

“Unë duhet të të puth patjetër”, dhe ende po mbaruar mirë fjalën ai çohet dhe i drejtohet moderatores duke e puthur për disa sekonda dhe gati sa nuk e shtrinë mbi tavolinë. Nëse nuk e besoni shikoni videon e cila është bërë virale.

Temat
Fun

Të afërta