Ky njeri është idoli i Bleros

I fokusuar pas karrierës nuk do të thotë se e gjithë vëmendja dhe koha jepet vetëm aty, është e kuptueshme se edhe pjesët tjera të jetës janë po aq...

I fokusuar pas karrierës nuk do të thotë se e gjithë vëmendja dhe koha jepet vetëm aty, është e kuptueshme se edhe pjesët tjera të jetës janë po aq të rëndësishme sa karriera, shkruan Kosovarja.

Blero gjatë këtij viti ka punuar vërtetë shumë dhe ka sjell disa projekte ku në fakt ato janë shëndërruar në këngët më të dëgjuara, janë disa bashkëpunime dhe këngë solo.

Kur behët fjalë jeta private e këngëtarit , flitet aq shumë për të, është në fokus çdo detaj rreth jetës së tij, Jeta sentimentale për momentin te këngëtari është si ato ujërat e qeta.

Muzika për këngëtarin është primare por jo edhe familja pasi që ai është shumë i lidhur me ta. Ndan aq shpesh fotografi dhe momente me vajzën Tarën, me vellaun, nënën por edhe më babain.

Njëra nga imazhet e publikuara është babai i këngëtarit, e Blero ka lënë këtë përshkrim ‘Ky njeri, idoli jem, babi im’. /Kosovarja/

Temat
Showbiz

Të afërta