Ky shofer i çudit këta djelmosha me veprimin e tij!

Është bërë si trend publikimi i videove interesante nëpër rrjetet sociale, shkruan “Kosovarja”. Edhe këtë video që do e shihni tani vërtet është shumë interesante. Aty shihen dy djem...

Është bërë si trend publikimi i videove interesante nëpër rrjetet sociale, shkruan “Kosovarja”.

Edhe këtë video që do e shihni tani vërtet është shumë interesante. Aty shihen dy djem të rinj duke qëndruar para një lokali afër parkingut të veturave.

Ku në ato momente vjen një pronar i njërës nga veturat, dhe duket se ai është shofer i ri.

E nuk di se si ta largoj veturën nga parkingu, ku detyrohet ta tërheq me duar e më pas hip në të dhe vazhdon.

Ndiqeni videon në fjalë dhe shikojeni se si mbesin të shtangur këta djelmoshat kur e shohin ngjarjen se si rrodhi.

Temat
Fun

Të afërta