A i’a bënë Nora kafen Robertit, apo…?

Çifti Nora Istrefi dhe Robert Berisha janë dyshja më e përfolur dhe njëkohësisht më e preferuar, jo për një, por për shumë arsye, shkruan “Kosovarja”. Të pashëm, të talentuar,...

Çifti Nora Istrefi dhe Robert Berisha janë dyshja më e përfolur dhe njëkohësisht më e preferuar, jo për një, por për shumë arsye, shkruan “Kosovarja”.

Të pashëm, të talentuar, origjinal. Këto janë vetëm disa nga arsyet që i bëjnë të veçantë Noren dhe bashkëshortin e saj. Këngëtarja ka të angazhuar ndihmëse në shtëpi, pasi vetë është thuajse gjithmonë e angazhuar me koncerte. Gjithashtu, për Renenë kujdeset dado, shkruan “Kosovarja”.

A gatuan ndonjëherë Nora? A ndodh t’ia bëjë kafen Robertit? Apo ai kafen, ekspreson e shkurtë e të fortë e pi veç jashtë?

Të pashëm, të talentuar, origjinal. Këto janë vetëm disa nga arsyet që i bëjnë të veçantë Noren dhe bashkëshortin e saj.

Këngëtarja ka të angazhuar ndihmëse në shtëpi, pasi vetë është thuajse gjithmonë e angazhuar me koncerte. Gjithashtu, për Renenë kujdeset dado, shkruan “Kosovarja”.

A gatuan ndonjëherë Nora? A ndodh t’ia bëjë kafen Robertit? Apo ai kafen, ekspreson e shkurtë e të fortë e pi veç jashtë?

Temat
Showbiz

Të afërta