Këto janë të gjitha komunat që sot votojnë në balotazh

Sot 19 komuna të Kosovës do të votojnë për herë të dytë për të zgjedhur kryetarët që do të qeverisin në katër vitet e ardhshme. Harta (me ngjyrë të...

Sot 19 komuna të Kosovës do të votojnë për herë të dytë për të zgjedhur kryetarët që do të qeverisin në katër vitet e ardhshme.

Harta (me ngjyrë të verdhë) e Raundit të Dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave dhe e rivotimit për Kryetar në komunën e Parteshit.

Raundi i Dytë mbahet në komunat: Gjakovë, Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klinë, Kamenicë, Mitrovicë e Jugut, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Suharekë, Ferizaj, Vushtrri, Malishevë dhe Kllokot. Kurse në Partesh do të rivotohet për Kryetar të kësaj komune.

Temat
LajmeVend

Të afërta