Nuk do ta besoni cila është fobia e Lutfi Hazirit (Video)

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan” nën udhëheqjen e Valon Malokut, janë këngëtari i muzikës popullore Edi Furra dhe kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i cili është...

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan” nën udhëheqjen e Valon Malokut, janë këngëtari i muzikës popullore Edi Furra dhe kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i cili është rikandiduar për këtë pozitë.

Lutfi Haziri foli për balotazhin në Gjilan, premtimet për këtë mandat e shumë të tjera.

Ai poashtu tregoi se nga çfarë ka fobi.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetLajmePërrallë me TupanVend

Të afërta