Pamje që duket sikur janë marrë nga një planet tjetër (Foto)

Ndonjëherë gjendemi përballë një fotoje të realizuar në një vend të panjohur diku në botë dhe na duket gati e pabesueshme se ky vend ekziston vërtetë. Ja një album...

Ndonjëherë gjendemi përballë një fotoje të realizuar në një vend të panjohur diku në botë dhe na duket gati e pabesueshme se ky vend ekziston vërtetë.

Ja një album vendesh, të cilat nëse nuk i njeh mirë, të duket sikur janë marrë nga një planet tjetër.

Natyra asnjëherë nuk e humb aftësinë të na surprizojë dhe mrekullojë.

Temat
Fun

Të afërta