“Xing me Ermalin” u kopjua Moderatori Pse për katunarët shqiptarë do lodh trurin unë(VIDEO)

Komediani Ermal Mamaqi nuk ka qëndruar pa u shprehur rreth klipeve të realizuara me Bleonën pasi u komentuan rreth kopjimit të tyre nga emisioni i Ellen Degeneres. Ermali u...

Komediani Ermal Mamaqi nuk ka qëndruar pa u shprehur rreth klipeve të realizuara me Bleonën pasi u komentuan rreth kopjimit të tyre nga emisioni i Ellen Degeneres.

Ermali u shpreh se nuk e ka shitur idenë si të tijën dhe se i është dukur diçka e bukur për t’u bërë.

Në mbyllje të “apologjisë” së tij Ermali vijoi me një batutë,

“Pse për katunarët shqiptarë do lodh trurin unë?”

Temat
Showbiz

Të afërta

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com