Rihanna kopjon këtë këngëtare ballkanike(Foto/Video)

Këngëtarja serbe, Jelena Karleusa, ka qenë shpesh frymëzim i yjeve të rajonit dhe atyre botërore. Ajo në disa raste i ka akuzuar motrat Kardashian se e kanë kopjuar stilin...

Këngëtarja serbe, Jelena Karleusa, ka qenë shpesh frymëzim i yjeve të rajonit dhe atyre botërore.

Ajo në disa raste i ka akuzuar motrat Kardashian se e kanë kopjuar stilin e saj dhe këtë e ka dokumentuar përmes fotografive.

Temat
Showbiz

Të afërta