Porsche 911 do të pësojë ndryshime radikale gjatë dekadës së ardhshme

Michael Steiner, që është në krye të bordit të kompanisë Porsche, ka thënë se 911 do të ketë ndryshime të mëdha, se do të jetë hibrid ose komplet elektrik....

Michael Steiner, që është në krye të bordit të kompanisë Porsche, ka thënë se 911 do të ketë ndryshime të mëdha, se do të jetë hibrid ose komplet elektrik.

Nuk bëhet e ditur se si konkretisht do të intervenohet në këtë model, por duke pasë parasysh se makinat elektrike janë gjithnjë e më të kërkuara, Porsche thjeshtë po i përshtatet tregut me një veturë të tillë, transmeton Telegrafi.

Meqë prodhuesi i njohur gjerman nuk ka dëshirë të dështojë, gjërat s’i merrë me nguti, por me kujdes. Ndaj, nëse detajet konkrete të ndryshimit sot nuk dihen, është e sigurt se në asnjë mënyrë kjo veturë luksoze nuk do të humbasë fuqinë dhe shpejtësinë e deritashme.

Temat
Teknologji

Të afërta