Enca, me dhe pa photoshop (Foto)

Enca njihet si një ndër këngëtaret që e përdor më shumë fotoshopin. Të shumtë janë ata persona që tallen me të pasi e kanë parë live dhe janë habitur...

Enca njihet si një ndër këngëtaret që e përdor më shumë fotoshopin.

Të shumtë janë ata persona që tallen me të pasi e kanë parë live dhe janë habitur me kontrastin e madh tek fotot në internet.

Por, ka patur edhe shumë raste, kur ata që e njohin mirë programin e fotoshopit e kuptojnë menjëherë kur bëhet fjalë për ndërhyrje në trup, pasi ato nuk shkojnë paralelisht edhe me ambientin.

Enca Haxhia, e cila po kalon disa ditë pushimi-aktive në jug të Shqipërisë, ka publikuar një foto buzë detit. Si gjithmonë edhe kësaj radhe në fokus kanë qenë vithet, por ka patur edhe nga ata që e kanë kapur me sfondin. A e preferojnë laraskat detin? Këtë mesa duket Enca nuk e ka menduar thellë.

Temat
Showbiz

Të afërta