Kjo është gruaja e Donat Qosjes (FOTO)

Aktori i njohur shqiptar Donat Qosja, ka një grua të bukur.

Aktori i njohur shqiptar Donat Qosja, ka një grua të bukur.

Me të ka fëmijë dhe bashkë duken një familje e lumtur dhe e bukur njëkohësisht.

Do t’ju sjellim disa foto të kësaj familjeje.

Temat
Showbiz

Të afërta