stjuardese

  • Stjuardesa më e vjetër në botë (foto)

    Bette Burke-Nash, është stjuardesa më e vjetër në histori. Ajo është 80 vjeçe dhe në fakt punon në bordin e një avioni të “Us Airways”. Punën e saj ajo e nisi në vitin 1958 në linjën "Eastern Air Lines".
    31 Maj, 2016