shoçëruesja

  • Gjyshja 89 vjeçare, shoqëruesja e nuses (Foto)

    Një vajzë në ditën e saj më të rëndësishme ka zgjedhur që të ketë në krah dhe gjyshen e saj 89-vjeçare. Christine Quinn vendosi që mes katër shoqërueseve motrën, dy shoqe, të kishte dhe gjyshen e saj Elisabeth Goven.
    7 Qershor, 2016