Qira

  • Kërkon shtëpi me qera, por pronari i vendos një kusht absurd

    Një vajzë nga Australia është përballur me një kërkesë të çuditshme teksa kërkonte shtëpi me qera. Ajo pa njoftimin në sajtin Kijiji dhe vendosi të kontaktonte me pronarin për të rënë dakort. Por, kur i shkroi pronarit, ai i tha: "Kjo është shtëpia ime, çfarë je në gjendje të bësh që ta marrësh shtëpinë?"
    13 Qershor, 2016