25 vite

  • Besojeni ose jo, ky burrë nuk ka fjetur qe 25 vjet

    Dragomir Komarov (63) për 25 vjet, pothuajse nuk vë gjumë në sy. Siç thotë ai, pagjumësia e tij është aq e fortë sa nuk i lejon atij të flejë për më shumë se 30 minuta. Dhe kjo kur ndodh, ai ndjehet i torturuar kështu që zgjohet menjëherë.
    13 Qershor, 2016