“Ti ja ke ngulë Shkurtës me dalë jashtë” – Kreshniku akuzon Elmedinën

Kreshniku dhe Elmedina kanë diskutuar mes vete.

Kreshniku e akuzon se ia ka ngulur Shkurtës që ajo të dal jashtë.

Ai thotë se Shkurta ka pi cigare në banjo, por kjo ka treguar.

Ai e akuzon për shumë gjëra Elmedinën.

Kreshniku tutje thotë se asnjëherë nuk e ka qitur asnjë fjalë për Elmedinën.

Shihni debatin mes tyre

Temat
It's My Home

Të afërta