Samedi ofendon Filloretën, ia përmend familjen dhe…

Samedi dhe Filloreta kanë vazhduar përsëri debatin mes tyre.

Samedi thotë shyqyr që ka shtëpi, babë e nanë dhe familjen.

Ai thotë se nuk merret me rrugaq që nuk kanë familje e nuk kanë shtëpi por jetojnë me qira.

Filloreta pastaj i reagon.

Samedi fillon të ofendoj përsëri atë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta