Magi dhe Florenti këndojnë me def, Ganja kcen me ta

Atmosfera nuk mungon asnjëherë në shtëpinë e madhe It’s My Home.

Atmosferë fantastike është bë pasi kanë hyrë edhe ish-banorët e tjerë brenda.

Magi ka filluar si një këngëtare profesionale!

Por, këngët e saj jaën përcjellur me def nga Florenti.

Atmosfera fillon të nxehet.

Aty çohen banorët dhe kërcejnë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta