Filloreta ja gjun Samedit: “Po m’pëlqejnë buzët e tua”

Filloreta dhe Samedi kanë hyrë në shtëpinë e madhe It’s My Home.

Këta dy bashkë me banorët e tjerë u kanë bë befasi finalistëve.

Teksa ishin të gjithë së bashku Filloreta nis ‘gjuajtjen’ e saj ndaj Samedit.

Ajo i thotë se po i pëlqejnë buzët e tij.

Banorët fillojnë të qeshin me të madhe.

Shihni pamjet më poshtë

Temat
It's My Home

Të afërta