“Ti me mu e ke kry mrena edhe jashtë” – Kri e përfundon me Albiosin

Albiosi dhe Kri kanë eskaluar.

Kri i thotë Albiosit se e ka kryer me të.

“Me mua i ke kry muhabetet edhe mrenda edhe jashtë”, i thotë Kri.

Albiosi pastaj thotë se nuk mërzitet.

Debati mes tyre vazhdon me piskama.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta