Greku shokohet kur sheh Kreshnikun dhe Samedin përsëri në shtëpi, nisin me gjujt kungja

Greku është shokuar në shtëpinë It’s My Home.

Kjo pasi i pa Kreshniun dhe Samedin që kishin hyrë.

Ai fillon me i gjuajt me fjalë.

Edhe Kreshniku e Samedin nuk e lanë keq.

Ndiqni pamjet për të shikuar reagimet e tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta