Godet Albiosi: Kom qef m’u martu me ty, me m’shti n’dorë ti, i propozon Elmedinës

Albiosi fliste para banorëve për martesën e tij dhe femrat që i ka pasur.

Aty Elmedina e pyet.

“A ishte martu me mua”?

“Po, po isha martu”, thotë Albiosi.

“Mos ma bo rrafsh”, shprehet Elemdina.

“Me të shti në dorë ty të boj llom”, thotë Elmedina.

“Kom qef me më shti në dorë”, thotë ai.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta