Arditi dhe Kri ja përmendin ish-femren Albiosit, çartet krejt: “Mos ma teshniii”

Arditi, Kri dhe Albiosi kanë biseduar në oborrin e shtëpisë.

Arditi e pyet Krinë për të.

Pastaj Kri thotë ishalla nuk tregon se çka i ka treguar asaj.

Albiosi flet për ditën e parë të takimit.

Kri pastaj tergon se qysh kanë shkuar në hotel.

Albiosi thotë se edhe ka kryer asi punësh.

Magi i reagon pastaj.

Shihni pamjet më poshtë teksa e ngucin Albiosin.

Ai pastaj çartet.

Temat
It's My Home

Të afërta