“Ti rrin për interes me Elmedinen” – Kri i gjuhet Magit, Elmedina i reagon Krisë

Elmedina dhe Magi përlahen me mëngjes.

Pastaj ndërhyn Magi.

Kri i reagon asaj i thotë po rri pë rinteres me Elmedinën.

Ky debat ndodhi derisa ishin duke diskutuar për buxhetin.

Më poshtë video e plotë e përplasjes mes tyre.

Akuzat nuk ndalen ndaj njëra tjetrës.

Temat
It's My Home

Të afërta