Elmedina zgjedh dënim, Albiosi dhe Greku i fryejnë në vesh

Gjatë lojës të cilin hajni u pruani në shtëpi kanë ndodhur befasi.

Kësaj radhe ishte Elmedina e cila zgjodhi një dënim

Albiosi dhe Greku kanë pasur që t’i fryjnë në vesh.

Ajo çartet teksa të dytë i frynin.

Ata vazhduan për disa minuta ta bënin këtë gjë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta