Elmedina emocionohet nga fjalët e Babes, i mushen sytë me lot

Baba ka hyrë brenda shtëpisë së madhe dhe ka folur me banorët e It’s My Home.

Ai përveç që është emocionuar vet, është emocionuar edhe Elmedina.

Asaj i mbushën sytë me lot derisa baba flet.

Valoni ka ftuar familjarët dhe kushdo që të marrin pjesë në finalen e madhe në It’s My Home.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta