Banorët këndojnë e vallëzojnë, Kri rrin e vetme në oborr

Banorët kanë filluar të bëjnë atmosferë brenda shtëpisë.

Ata kanë kënduar e vallëzuar pa ndalë.

Mirëpo, ishte Kri ajo e cila nuk merrte pjesë.

Kri doli në oborrin e shtëpisë dhe rrinte e vetmuar.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta