Baba tregon ditën kur është finalja e madhe në It’s My Home

Baba ka hyrë brenda në shtëpinë e madhe It’s My Home.

Ai ka biseduar me të gjithë banorët aty.

Baba ka treguar se kur do të mbahet finalja e madhe.

Ai u tregon edhe për banesën.

Baba thotë se për të është nëjtë kushdo që e fiton, por nuk ka dëshirë që çmimin të merr dikush nëse ka ditur me u gjet
në momentet e fundit.

Ai kërkon që me votat e publikut të merret banesa, dhe jo me dallavere.

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta