Baba e shpjegon foton e Arditit dhe Shkurtës

Valoni në It’s My Home ka folur me Arditin.

Ai e pyet për një fotografi që e kanë bë në koridorin e TV-së.

Arditi e mohon këtë.

Por baba thotë se ajo fotografi është publikuar nga Shkurta në rrjete sociale.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta