Mërzitet Arditi, shkon te Dhoma e Kënaqësisë, kujton Shkurtën

Arditi është çuar i mërzitur nga gjumi! Ai ka shkuar në Dhomën e Kënaqësisë ku e mbajti takimin me Shkurtën. Arditi e kujton atë dhe darkën romantike që kishin....

Arditi është çuar i mërzitur nga gjumi!

Ai ka shkuar në Dhomën e Kënaqësisë ku e mbajti takimin me Shkurtën.

Arditi e kujton atë dhe darkën romantike që kishin.

Shkurta e kishte befasur në Prime.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta