Kri qan dhe i çon mesazh motrës së saj

Kri përsëri është pa duke qarë.

Ajo kësaj radhe qantë për motrën e saj.

Edhe më herët Kri disa herë e ka përmendur motrën e cila si duket nuk po i flet më.

Kësaj radhe, Kri i ka çuar edhe një mesazh asaj.

I vetmi ishte Albiosi aty për ta ngushëlluar teksa ajo qante.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta