Elmedina rrëzohet nga banaku në tokë, Magi nxihet t’u kesh

Elmedina ishte shtri mbi banak.

Aty pran në kuzhinë ishte Magi.

Pastaj aty vjen edhe Greku dhe Elmedina duke e shikuar rrëzohet nga banaku.

Pasi ndodhi kjo Magi është nxi t’u kesh.

Greku i thotë “oj budallicë”.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta