“Ti s’je i paqt jaran” – Elmedina debaton ashpër me Kreshnikun, nuk i kursejnë fjalët

Elmedina dhe Kreshniku kanë debatuar përsëri ashpër mes vete.

Elmedina tregon se Kreshniku i ka thanë se “ngihesh me 5 euro”.

Ajo thotë se Kreshniku i ka shti me votu krejt familjet për me largu nga shtëpia, pra me votu.

Mirëpo, këtë nuk arriti sipas saj.

Kreshniku thotë se “nuk mundem me të pa unë ty”.

Ata vazhdojnë tutje të debatojnë ashpër.

Më poshtë videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta