“Pse nuk i ke kallëzu psikologëve që ti…” – Kreshniku e çartë krejt Elmedinën – debat i ashpër!

Elmedina dhe Kushtrimi kanë vazhduar debatin e ashpër mes tyre.

E tërë kjo ndodhi në PRIME, ku Kushtrimi filloi me akuza për banorët që janë finalist për çmimin e madh.

Ai u tha atyre se “ju ka ra shi në kallamoq”.

Pas kësaj kishte filluar debati mes tyre.

Ai e pyet Elmedinën se pse nuk iu ke treguar psikologëve që kur bëhesh nervoz edhe ofendon.

E kjo pyetje e tij e ndezi edhe më shumë Elmedinën.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta