Albiosi para dhe pas zvogëlimit të lukthit, ja sa kilogramë ka humbur

Albiosi kur ka ardhë në shtëpinë It’s My Home, kishte 160 kg.

Ai pastaj nga Baba është dërguar në Turqi.

Gjatë qëndrimit atje ai është bë operacion dhe e ka zvogëluar lukthin.

Albiosi tani ka 134 kg.

Këto kg ai i ka humbur brenda dy muajve.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta