Kreshniku dhe Elmedina shpërthejnë me akuza: T’ka ra shi n’kallamoq!

Ish-banori i shtëpisë së madhe It’s My Home, Kreshniku ishte mysafir në Prime.

Ai ka shpërthyer në akzua ndaj banorëve që kanë mbetur brenda shtëpisë.

Kreshniku për finalistët nuk i ka ndal kritikat.

Kritikat e ashpra të tij ishin në drejtim të Grekut, Elmedinës dhe Albiosit.

Elmedina thotë se nuk e kupton pse ia ka marr kaq shumë inati ai.

Ajo i kërkon përsëri falje atij për një fjalë që i kishte thënë gjatë kohës në shtëpi.

Mirëpo Kreshniku nuk e pranon më faljen e saj.

Shihni debatin e ashpër mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta