Greku dhe Kri shpërthejnë në ofendime të rënda: “Plesht”, “Të degjeneroj”!

Greku dhe Kri kanë shpërthyer në akuza e ofendime ndaj njëri tjetrit.

Kri e ka quajtur Grekun plesht.

Pastaj ka reaguar ashpër Greku.

Ai ia bëntë ‘ish ish, shko në gjymez’.

Debati vazhdon të ashpërsohet mes tyre.

“Të doli fytyra”, thotë Greku.

Më poshtë debati i ashpër mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta