“S’po ta don me çika hiç këtu, Magi s’ta futi” – Arditi e nxen ngushtë Albiosin

Arditi, Albiosi dhe Elmedina kanë biseduar në oborrin e shtëpisë.

Albiosi thoshte që nuk po e kupton gjuhën shqipe mirë, kur po i qet detyrat baba në TV.

Ata dy pastaj i reagojnë.

Pastaj Ardti dhe Albiosi mbetën vetëm.

Ata flasin në lidhje me dashni.

Arditi i thotë që nuk po i ec mirë dashnia brenda në shtëpi.

Ai ia përmend Magin.

‘S’ta futi’, thotë Arditi.

Pastaj Albiosi thotë se e ka mentalitetin tjetër ajo.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta