Magi dhe Kri veshin krejt teshat e Albiosit – shihni reagimin epik të Albiosit

Magi dhe Kri kanë befasuar Albiosin.

Ato kanë veshur të gjitha teshat e tij.

Albiosi ishte në dhomën e ditës dhe kur i ka pa është befasur.

Magi e Kri e bën këtë pasi Albiosi deshi të dal nga shtëpia.

Ai ishte përplasur me Arditin.

Më poshtë shihni reagimin epik të Albiosit!

Temat
It's My Home

Të afërta