“Luani fsheftas”, banorët luajnë, regjisë i hup Albiosi

Banorët kanë pasur për detyrë të luajnë fshehtas. Ata kanë filluar të luajnë. Albiosi zhduket dhe nuk shihet asku. Ai madje është zhdukur edhe nga kamerat e regjisë. Më...

Banorët kanë pasur për detyrë të luajnë fshehtas.

Ata kanë filluar të luajnë.

Albiosi zhduket dhe nuk shihet asku.

Ai madje është zhdukur edhe nga kamerat e regjisë.

Më poshtë mund ta shihni lojën, por edhe ku ishte fshehur Albiosi.

Temat
It's My Home

Të afërta