Greku çartet me Krinë, i bërtet keq: Turp duhet me të ardhë!

Greku është çartë me një veprim të Krisë.

Ajo e ka lënë derën hapur dhe Greku i ‘turret’ në sulm.

Me fjalën e parë ai i bërtet me të madhe.

“Oj Kri mshele derën se na mërdhive, mshele morë se ftohtë”, shprehet Greku me piskamë.

“A je mirë ti”, shton ai.

“Kjo s’është mirë pasha Zoti”, vazhdon tutje Greku me nervoz.

“Turp duhet me të ardhë”, shprehet tutje ai.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta