Elmedina e provokon Albiosin në takim,ai çartet – Arditi e Greku ia lujnë keq Albiosit

Albiosi dhe Elmedina kanë zhvilluar një takim.

Ata janë njoftuar më shumë me njëri tjetrin.

Albiosi i tregon se kush është dhe çka bën.

Ashtu edhe Elmedina ka terguar për jetën e saj.

Ajo tregon se është lind e rrit në Suedi, por që kanë ardhë shpesh në Kosovë.

Elmedina e prvokoi Albiosin se “çka dëshiron të bëhet kur të rritet”?

Albiosi çartet krejt.

Shihni pamjet

Temat
It's My Home

Të afërta