“Shuplakë në b.th Albiosit, shuplakë mas qafe Grekut, Magit ..” – Detyrat e Babës

Tashmë për banorët është shfaqur në ekranin e TV-së detyra e 11.

Kjo detyrë ishte shumë interesante.

Ata është dashur të ia kërsasit shuplakë njëri tjetrit, por jo shuplakë të rëndë.

Detyra ishte e gjatë 30 minuta dhe është dashur me ia hi shuplak Grekut dhe me i thanë “përhajrë që je rru”.

Pastaj Albiosit në b.. dhe me i thanë “mashalla sa je dobësu”.

Tutje është dashur që njëjtë me vepru me Arditin, Magin e të tjerët.

Shihni pamjet dhe kuptojeni lojën interesante.

Temat
It's My Home

Të afërta