Magi si shkencëtare/ Zbulon nga vjen emri i qajit të rusit!

Magi, Elmedina dhe Kri kanë pi qaj të rusit.

Teksa pinin, Elmedina pyet se nga vjen ky qaj.

Magi thotë se vjen nga Arabia.

Pastaj ajo tregon ngjarjen se si i ka mbet emri qaj i rusi.

Shihni pamjet interesante.

Temat
It's My Home

Të afërta