Kri: Kurrë s’kom me marrë pjesë ma në Reality Show

Magi dhe Kria kanë biseduar për vështirësitë që ka jeta.

Ato flasin për punën, qiranë e banesës dhe shumë obligime të tjera që i përcjellë jeta.

Magi me motrën e saj tashmë jetojnë në Prishtinë, e kjo ishte arsyeja e kësaj bisede, që sipas saj është gogja problematike.

Edhe Kri pajtohet me këtë.

Kri thotë se bëhet pishman për pjesëmarrëjen që e ka pasur në emisione televizive.

Këtë e thotë Kri pasi e njohin njerëzit dhe sipas saj kjo po e pengon.

Kri tutje thotë se më nuk do të marrë pjesë në Reality Show të tjerë.

Temat
It's My Home

Të afërta