“Çka me ba, a me i sha a me i pshty, s’është shoqni kjo” – Kri nervoz me Grekun, shfryhet te Albiosi

Kri dhe Greku kanë debatuar ashpër mes vete.

Ajo bëhet nervoz me të dhe del jashtë.

Aty jashtë është me Albiosin.

Kri thtoë se “shyqyr që u qu me ba bukën e vet”.

Ajo ishte nervoz dhe shfyhet te Albiosi.

Ai i thotë se nuk ia vlet të mirresh, por i thotë të injoron.

“Kjo nuk është shoqëri”, thotë ajo.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta