Vajzat te Dhoma e Kuqe e shashtrisin regjinë, dhezin qira dhe bëjnë “sehire”

Elmedina, Kri dhe Magi kanë befusuar.

Ato kanë ndezur qirinj.

Më parë shkojnë te Greku në shtratin e tij teksa flinte.

Pastaj shkojnë në dhomën e Kuqe.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta