Mëngjes i tmerrshëm/ Kri e Gerku shpërthejnë ndaj njëri tjetrit!

Greku dhe Kri janë përplasur mes vete.

Kjo përplasje ndodhi me mëngjes.

Kri e pengon që Greku i ka folur me mëngjes.

Ndërsa Greku vazhdon të pëshpërisë me të madhe.

Kri thotë se ka qëndruar natën vonë dhe ka fjetur pak më shumë në mëngjes.

Shihni se çfarë ndodhi pastaj.

Temat
It's My Home

Të afërta