Magi dhe Elmedina bëjnë twerk t’u u la

Magi dhe Elmedina kanë hyrë në banjo për t’u larë.

Nga regjia ishte e lëshuar një këngë për Shkurtën.

Ato dyja teksa lahen fillojnë edhe të kërcejnë.

Ato bëjnë edhe twerk.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta